Rättning av sammanställning

2015-08-26

Fel i resultatmatrisen har rättats till så att det stämmer inför sista deltävlingen. Glöm inte att gå in och anmäla er.

Resultat från Ljungby och Habo

2015-08-24

Nu ligger resultaten från deltävlingarna i Ljungby och Habo uppe på hemsidans resultatsidor samt på PDGA.com. Även den sammanräknade ställningen är uppdaterad inför sista deltävlingen som går i Värnamo 19:e september. Se till att vara där för den spännande avslutningen.

Uppdaterade förutsättningar för Habo 2

2015-08-02
I samband med Smålandstourens första deltävling i Habo, den 16:e maj, utbetalades inga prispengar pga. ett missförstånd av tourens upplägg. Eftersom ytterligare en deltävling kommer att spelas i Habo i sommar, har Habo frisbee beslutat att satsa lite extra på denna tävling. Utöver den vanliga pris-stegen kommer det därför bland annat att skjutas till 1 500 kr extra i prispengar! Hoppas vi ses i Habo den 22 augusti. (Observera datumet)

Resultat från Älmhult Open

2015-07-13

Nu finns resultaten från Älmhult Open presenterade här på hemsidan liksom även reviderad totalställning på touren. Preliminära resultat finns även upplagt på PDGA´s hemsida.

Resultat på PDGA´s hemsida

2015-07-11

Nu ligger resultaten från Habo Open och John Bauer Open uppe på PDGA´s hemsida. Resultaten från JB Open är än så länge preliminära.