Nytt datum för Habo 2

Habos andra deltävling har bytt datum till 22/8 efter önskemål från arrangören. Hjälp gärna till att sprida informationen till alla som kan tänkas delta.

Resultatet från första deltävlingen

Nu är första deltävlingen på årets tour avgjord. Den gick i Habo den gångna helgen och lockade rekordstort deltagarantal. 36 spelare är fler än någon tidigare tävling i Habo. Vann tävlingens Open klass gjorde Carl Granberg från John Bauer FGK före en trio bestående av hemmaspelaren Peter ”Räka” Sager, Mattias Hultqvist från Värnamo och Klas Thörn från Linköping. Amatörklassen vanns av Dannie Nord från Motala. Tvåa i denna klass blev Cristoffer Söderberg, Linköping och trea kom Peter Klopfenstein, Holsbybrunn. Fullständiga resultat och sammanställning hittar ni under Resultat.

Ytterligare en deltävling

2015-04-03

Vi är glada att även i år ha med Älmhult discgolfklubb som en av arrangörerna på Smålandstouren. Tävlingen kommer hållas 13 juni på banan i Älmhult. Mer information om deltävlingen och möjlighet att anmäla sig hittar ni här.

Deltävlingar på årets tour

2015-03-31

Nu är 5 deltävlingar på årets tour klara och ni hittar dem under rubriken Deltävlingar. Här finns information om respektive deltävling och möjlighet att föranmäla er. Eventuellt kan en eller ett par deltävlingar tillkomma. Information om detta kommer i så fall publiceras här.

Smålandstourens nya kläder

2015-03-31

Nu är discgolfsäsongen 2015 snart här och det är hög tid att planera in årets alla roliga tävlingar. Smålandstouren kör vidare med samma koncept som varit lyckosamt de senaste åren men några förändringar har införts till årets tour. Hemsidan har fått en uppfräschning (tack till Mattias Nilsson för det), de arrangerande klubbarna har chansen att arrangera två deltävlingar och Frisbeesportförbundets nya regler för scoring förordas på samtliga deltävlingar.