Information om priser på Smålandstouren

2016-09-22

Resultatet från sista deltävlingen i Vetlanda rapporteras in till toursamordnaren och så snart som möjligt efter det publiceras vinnarna av årets Smålandstour här på hemsidan. Priserna skickas sedan hem till respektive pristagare, tre i varje klass. På deltävlingen i Vetlanda delas enbart priser ut till pristagarna i denna deltävling.

Snart dags för sista deltävlingen

2016-09-22

Resultatet från senaste deltävlingen i Ljungby är inlagt och sammanställningen inför sista deltävlingen för året ligger på resultatsidan. Det är jämt i toppen och varken Open eller Amatörklassen är avgjord. Allt hänger på sista deltävlingen som går på den nya banan i Vetlanda kommande helg.

Resultatuppdatering

2016-08-19

Resultatet från Habos andra deltävling för året samt en uppdaterad sammanställning är upplagt på resultatsidan. Det är jämt i toppen av både Open- och Amatörklassen. Med två deltävlingar kvar är det flera spelare som har chansen att vinna touren.

Anmälan till Vetlanda Open är öppen

2016-08-02

Nu går det att föranmäla sig till Vetlanda Open 24/9. Detta kommer bli avslutningstävlingen på årets Smålandstour. Föranmälan gör du här.

Uppdatering av resultat

2016-08-01

Fel resultat hade smugit sig in för deltävlingen i Habo. Detta ska nu vara ordnat så förhoppningsvis är det rätt nu. Se resultaten från respektive deltävling och sammanställning under Resultat.