Information om 2017 års tour

2016-10-01

Säsongen 2017 kommer Smålandstouren samordnas i ny regi. Mer information om detta kommer framöver. Jag har varit med och drivit touren sedan 2010 och jag känner nu att det är dags att lämna över till nya krafter som kan fortsätta att driva och utveckla Smålandstouren framöver. Jag är övertygad om att touren kommer fortsätta vara en viktig del i utvecklingen av sporten i Småland med omnejd. Jag vill passa på att tacka alla som varit med och arrangerat de deltävlingar som hållits genom åren och alla som deltagit i tävlingarna. Utan er hade det inte blivit någon tour. Ett särskilt tack riktas till Mattias Nilsson som under många år varit engagerad i samordningen av touren.

Hoppas vi ses på banorna framöver.

Alexander Uhnell

Slutställning Smålandstouren 2016

2016-10-01

Nu är 2016 års Smålandstour färdigspelad och slutsammanställningen är gjord. Vinnare i Open-klassen blev Edward Heed från Ljungby DG följd av Frank Almberg från Oddjobs i Falköping på andra plats och Joakim Grahn från Habo Frisbee på tredje. I amatörklassen vann Cristoffer Söderberg från KFUM Linköping. På andra plats om Erik Elisson från Ljungby DG och trea blev Martin Bertilsson från Kalmar FK. Stort grattis till alla pristagare, priser skickas direkt hem till er. Ett stort tack riktas till alla 84 deltagare på årets tour. Hoppas ni har haft en trevlig och inspirerande säsong på banorna och förhoppningsvis ses vi igen nästa år.

Information om priser på Smålandstouren

2016-09-22

Resultatet från sista deltävlingen i Vetlanda rapporteras in till toursamordnaren och så snart som möjligt efter det publiceras vinnarna av årets Smålandstour här på hemsidan. Priserna skickas sedan hem till respektive pristagare, tre i varje klass. På deltävlingen i Vetlanda delas enbart priser ut till pristagarna i denna deltävling.

Snart dags för sista deltävlingen

2016-09-22

Resultatet från senaste deltävlingen i Ljungby är inlagt och sammanställningen inför sista deltävlingen för året ligger på resultatsidan. Det är jämt i toppen och varken Open eller Amatörklassen är avgjord. Allt hänger på sista deltävlingen som går på den nya banan i Vetlanda kommande helg.

Resultatuppdatering

2016-08-19

Resultatet från Habos andra deltävling för året samt en uppdaterad sammanställning är upplagt på resultatsidan. Det är jämt i toppen av både Open- och Amatörklassen. Med två deltävlingar kvar är det flera spelare som har chansen att vinna touren.