Smålandstouren 2016 är på gång

2016-05-02

Nu har de första deltävlingarna på 2016 års Smålandstour spikats. Ta chansen att mäta dina färdigheter mot andra smålänningar eller utnyttja detta sammanhang att påbörja din tävlingskarriär i discgolf. Alla är lika välkomna, gamla mästare eller nybörjare. Gå gärna in och föranmäl er till respektive deltävling som ni tänker deltaga på.

Smålandstouren avgjord

2015-09-20

Nu är sista deltävlingen på årets Smålandstour avslutad och vi har ett resultat. Openklassen vanns klart av Peter Sager från Habo frisbee framför Joakim Grahn do och Danny Stephens från Värnamo FC. Amatörklassen blev desto mer spännande med alla tre pallplaceringarna inom 0,7 poäng. Vinnaren i denna klass heter Marcus Johansson från John Bauer FGK och de båda övriga pristagarna är Cristoffer Söderberg från KFUM Linköping och Andreas Ohlin från John Bauer FGK. Stort grattis till alla pristagare och ett stort tack till alla som deltagit på årets tour, både spelare och arrangörer.

Rättning av sammanställning

2015-08-26

Fel i resultatmatrisen har rättats till så att det stämmer inför sista deltävlingen. Glöm inte att gå in och anmäla er.

Resultat från Ljungby och Habo

2015-08-24

Nu ligger resultaten från deltävlingarna i Ljungby och Habo uppe på hemsidans resultatsidor samt på PDGA.com. Även den sammanräknade ställningen är uppdaterad inför sista deltävlingen som går i Värnamo 19:e september. Se till att vara där för den spännande avslutningen.

Uppdaterade förutsättningar för Habo 2

2015-08-02
I samband med Smålandstourens första deltävling i Habo, den 16:e maj, utbetalades inga prispengar pga. ett missförstånd av tourens upplägg. Eftersom ytterligare en deltävling kommer att spelas i Habo i sommar, har Habo frisbee beslutat att satsa lite extra på denna tävling. Utöver den vanliga pris-stegen kommer det därför bland annat att skjutas till 1 500 kr extra i prispengar! Hoppas vi ses i Habo den 22 augusti. (Observera datumet)